Please enable JS

Álomhatár átlépve - 2 000 USD felett az arany!

Az arany a korábbi várakozásinknak megfelelően történetében először a mai nap folyamán könnyedén és erőteljesen átlépte a 2 000 USD - t!

Jelenleg 2 036 USD. Ezzel jelentős felfelé mutató tér nyílt meg az emelkedés előtt. Az egyre elértéktelenedő papírpénzrendszer , az emberek biztonság felé törekvő vágya a túlértékelt részvényekkel , melyben szerepet játszanak a 0 körüli kamatkörnyezet , illetve olyan fiatal ,, tőzsdézők ,, vásárlásai, melyek egyfajta szerencsejátékra alacsonyítják a tőzsdén szereplő részvényekkel való kereskedést. A még le nem egyszerűsödött kryptovaluták óriási kínálata és nagy árkilengései is csak a nagy kozkázatvállalókat vonza.

Ami egyértelmű: az emberek keresik a biztonságot , melyben az Arany az emberiség egész történetében kiemelkedő szerepet játszik. Akinek a szívében ez nemjár egyértelműséggel, annak célszerű a sok munkával és áldozattal megszerzett megtakarításait, árbevételét egyéb , számára ,, melegségesebb, eszközökbe fektetni.

Nekünk ez megvan az Arannyal kapcsolatban:: így továbbra is igyekszünk  preferálni a Befektetési  Aranyban lévő megtakarítást!

 

2020.augusztus.05.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!