Please enable JS

GYIK

Milyen aranyat forgalmaz az Arany1.hu?

Társaságunk kizárólag 999,9% tisztaságú befektetési aranyat forgalmaz.

 

Az árakat meddig garantálják?

A weboldalunkon szereplő árak a konkrét üzletkötés alapjai. A befektetési arany - mint fizikai arany- ára természetesen az arany világpiaci árát követi, mely a nap 24 órájában folyamatosan változik, ahogyan az euro/forint árfolyam is, melyek együttes szorzata adja meg termékeink árát, melyet weboldalunk folyamatosan lekövet.

 

Mennyi idő alatt frissülnek az árak?

Áraink maximum 5 percenként frissülnek, ezért konkrét üzletkötési szándék előtt célszerű frissíteni oldalunkat.

 

Lehet e készletről is vásárolni, vagy csak megrendelésre dolgoznak?

Minden termékből mely a weboldalunkon szerepel, készlettel rendelkezünk, melyek természetesen az üzletkötéseknek és a szállítási határidőknek megfelelően folyamatosan változik.

 

Visszavásárlással foglalkoznak?

Természetesen, minden befektetési arany terméket visszavásárolunk.

 

Ha nem Önöknél vásároltam a terméket, akkor is visszaváltják?

Igen, visszaváltjuk függetlenül attól, hogy Magyarországon vagy külföldön vásárolta a terméket.

 

Lehet-e készpénzben fizetni?

Igen, lehet  a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról, valamint az Európai Unió és az ENSZ Biztonsági Tanácsa által elrendelt pénzügyi és vagyoni korlátozó intézkedések végrehajtásáról vonatozó azonosítási adatlapok kitöltésével.

Mivel a banki szolgáltatások azonnali átutalást biztosítanak, igyekszünk az üzletkötések ellenértékét bankszámlaszámainkon keresztül megvalósítani.

 

Lehet Önöknél Euróban fizetni?

Igen, euróban, dollárban és forintban egyaránt.

 

Vannak-e más költségek?

A termék egyedi árain kívül nincsenek bújtatott költségek, de amennyiben ügyfeleink kiszállítást kérnek, akkor a konkrét ügy értékének megfelelő szállítási költséget kell megfizetni a szállító cégek felé,  illetve készpénzes ügylet esetén ennek költségeit felszámítjuk!

 

Cégek vásárolhatnak-e készpénzért?

Igen, 1,5 Millió forintig készpénzben lehetséges, de fölötte kötelező bankszámlán keresztüli fizetések lebonyolítása.

 

Kiszállítással foglalkoznak-e?

Igen az ország egész területére biztonsággal el tudjuk juttatni termékeinket, melyek szállítási költségeiről a konkrét vásárlási érték tudatában tudjuk Önt tájékoztatni.

 

Visszavásárlás esetén mennyi idő alatt fizetik ki a pénzt?

Ahogyan a termékeik eladásait igyekszünk azonnal, készletről a legegyszerűbb módon lebonyolítani: amikor megkapjuk az ellenértéket, azonnal át tudjuk adni a választott befektetési arany mennyiséget, hogy vevőinknek ne keljen akár egy napot sem kivárniuk, ugyanúgy a megbeszélt időpontban irodánkba behozott befektetési arany terméket gyors és egyszerű eredet vizsgálattokkal bevizsgáljuk, és azonnal kifizetjük.

 

Web áruházként működnek?

Nem web áruházként működünk. Termékeink kiválasztása esetén az "ajánlat kéréshez adom" gombra kattintva egy úgynevezett" Kosárba" kerülnek a kiválasztott termékek, melyet követően Ön megadja az elérhetőségeit és beküldi hozzánk. Beérkezés után kollégáink haladéktalanul felveszik Önnel a kapcsolatot a részletek megbeszélése végett.

 

Miért érdemes feliratkozni hírlevelükre?

Cégünk 1993 óta foglalkozik értéktőzsdei befektetési tanácsadási tevékenységgel, és 2009 óta befektetési arany szolgáltatással. Csak abban az esetben küldünk egy rövid, egyszerűen érthető józan véleményünket a befektetési arany pillanatnyi helyzetéről, amennyiben ennek megfelelő okát látjuk. Egyébként honlapunkon akár heti több alkalommal is fogunk írni rövid javaslatokat, melyekben akár vásárlás elodázásáról, akár a még meglévő befektetési arany tartására is igyekszünk javaslatokat megfogalmazni.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!